onsdag 17 augusti 2016

Obsession crew på Malmö festivalen


Obsession, detta grymma hiphop crew som aldrig slutar imponera. Hur många tävlingar är det nu det har vunnit? Jag personligen har helt tappat räkningen men imponerad är jag, det är en sak som är säker.

Igår var jag med och stöttade samt filmade crewet när de gästuppträdde på Best show case competition på Malmö festivalen, tävlingen som de själva vann förra året. Uppvärmning och massa skratt på gräsmattan och sedan gick de ut och tog publiken med storm. Deras prestation besvarades med applåder, jubel och flertalet mobiler samt kameror som ville föreviga showen de bjöd på. 

Bra uppvärmning för den tävling som nu närmar sig med stormsteg får man ju säga. Jag hoppas och tror att det kommer att gå bra för varenda en av crewets medlemmar. Med den här köttiga show som jag nu fått se vet jag att de kommer att komma långt, för att inte tala om den sammanhållning som finns inom gruppen. Det är så härligt att se hur alla hjälper, pushar och motiverar varandra - oavsett om det gäller koreografin, allmänt pepp eller att få den där krångliga bandanan att sitta ordentligt fast på huvudet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar