tisdag 22 september 2015

Bloggare på Malmö Dansakademi

Har ni någon gång känt att ni vill träna men inte haft någon ork att ta er till gymmet? Har ni någon gång upplevt det väldigt trist att springa kilometer efter kilometer med känslan av att inte komma någonstans? Det har jag... och det är tack vare de känslorna som jag hamnade på platsen som idag har kommit till att bli mitt andra hem.

Jag var ungefär 15 år, letade efter en rolig träningsform och zumba var det som lät mest lockande. Efter lite letandes fick jag ett tips om en dansskola som skulle vara väldigt bra så när öppethusveckan var kommen tog jag mig då till Malmö Dansakademi för första gången, tack och lov för det. En timme fylld av svett, glädje och sprudlande energi var allt som behövdes för att jag skulle veta att jag var där för att stanna, även om jag då inte visste att en zumbaklass i veckan skulle leda till ett vip-kort samt ett fullspäckat dansschema!

Så, vem är jag och vad gör jag här? Jo, mitt namn är alltså Molly Fredin och jag är en tjej på 17, snart 18 år. Jag är här för att jag har blivit tillfrågad om att blogga för Malmö Dansakademi av anledningen att jag har en väldigt stor passion för att dansa, men också för att skriva. Jag tycker mycket om att uttrycka det jag känner i text och eftersom dans väcker så mycket känslor inom mig har det blivit ett stort fokus. Min privata blogg har nämligen sedan tidigt varit fylld av dans i form av bilder, videor och texter av dess olika slag och det är precis det som den här bloggen är tänkt att innehålla, fast i större utsträckning. Följer ni med här kommer ni alltså att få ta del av lite av varje som händer i dansakademins färgglada salar, det vill ni garanterat inte missa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar