tisdag 31 maj 2016

Throwback; the best of musical show

Det slog mig nyss att det nu är ett år sedan en av de roligaste och mest spännande helgerna i mitt liv ägde rum! Kan knappt förstå det, ett helt år har passerat sedan the best of musical show, min första riktiga show... det är ofattbart. Det känns både som att det var fem år sedan samtidigt som det känns som att det var igår. Hur som helst så vill jag nu dela med mig av ett utdrag från det inlägg som jag skrev strax efter showhelgen. Ni som var med - minns ni? Och till er som inte var det hoppas jag innerligt att mina ord är tillräckligt beskrivande för att få er att förstå att kommande shower är något ni inte vill missa!

"Lycka, det är vad jag känner just nu. Vill skriva så mycket men vet inte vart jag ska börja. Helgen har varit den bästa på länge, ja till och med den bästa någonsin. Vilken stämning, vilken show! 

Sedan första dagen jag satte foten på Malmö dansakademi har jag vetat att det var rätt och efter denna helgen finns det verkligen ingen som helst risk att jag någonsin lämnar vad som nu på riktigt har blivit mitt andra hem. Att dansakademin är det bästa stället jag vet beror inte bara på de proffesionella lärarna, de både fina och praktiska salarna och det stora utbudet utan också på alla små detaljer som bidrar till att vi blir till en enda stor familj. Att öppna dörren till dansskolan och se alltid lika fina & glada Madde i receptionen, alla sociala och engareade elever som hänger i sofforna i väntan på nästa klass eller de som står och övar framför speglarna i omklädningsrummet samt Bella som springer runt med sitt fluff och gör tusentals saker samtidigt som hon ler sitt största möjliga leende innan hon slutligen kommer in i salen och säger "visa kortisarna", det är lycka! 


Under showhelgen som varit har jag växt både som person och som dansare, jag har kommit närmre tidigare vänner och lärt känna så många nya underbara själar, jag har fått beröm ifrån kända och okända ansikten, jag har peppat och själv blivit peppad och jag har dansat mig gul & blå (alltså verkligen, ni ska se mina knän). Showträningarna har verkligen bestått av blod, svett och tårar men åh vilken kul resa och utveckling det har varit. Smärtor, panik, tårar, ångest, stress - allt det ledde till en fenomenal show och jag kunde inte ha varit gladare över att jag kämpade mig igenom de tuffa stunderna så att jag sedan fick njuta av showhelgen till max. För njuta, det har jag verkligen gjort - både på scen och backstage där hela gänget sjungit, dansat, ätit, skrattat, värmt upp och mycket mer tillsammans.


Vi har tillsammans hjälpts åt att skapa en show som publiken älskade. Vi har också hjälpt varandra med organisering, snabba ombyten och värmande ord. 
Åh vad jag älskar alla som förgyllt den här helgen och åh vad tårarna nu runnit både av lättnad för att vi klarade det som tidigare kändes omöjligt men framförallt för att saknaden redan växts sig större än jag någonsin kunnat tro. "

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar