tisdag 6 oktober 2015

Beyoncé wasn't built in a day

Man vet att man har haft en bra danssdag när man trots en missad buss har ett leende på läpparna. Det vet jag nämligen av egna erfarenheter eftersom det var precis så gårdagen såg ut. Efter tre timmar av tre olika sorters dansstilar, lite stretching och obligatoriskt småprat med tjejerna inne i omklädningsrummet skulle jag ta bussen hem. Oturligt nog körde bussen förbi och lämnade mig väntandes i kylan, men tack vare all positivitet jag varit omringad av hela kvällen så hade jag inget problem med det, tvärtom. För vad gör man när man är tvungen att stå och vänta länge? Jo, man övar på det där steget som inte riktigt ville fastna, går igenom sin favoritkoreografi och/eller lyssnar på den där uppvärmningslåten som är så förbannat bra. När bussen sedan dyker upp är det nästan så att man inte känner sig redo att kliva på, så är det i alla fall för mig.

Beyoncé style, som var en av de klasser jag tog igår, var fierce. Tillsammans i den största salen bildade vi en flawless grupp av små divor vilket bara det är hur grymt som helst. Att blicka in i spegeln när vi alla står och poserar några få sekunder innan Bella trycker på play, ger mig en rätt häftig känsla måste jag medge. Lite som den där "vi mot världen-känslan" som man upplevde med sina närmsta vänner när man var liten, fast nu med en stor grupp där flertalet personer dessutom är människor man inte känner, än.

För övrigt så känner jag redan nu att det här är klassen att utvecklas på. Förutom koreografi och gemenskap får du här ett helt paket av attityd, självförtroende samt teknik, vilket jag absolut behöver, och jag känner upplyftande nog att det gick mycket bättre idag än vad det gjorde senast. Om jag pushar samt utmanar mig själv lite mer varje gång och utöver det skaffar mig ett alter ego så lär förhoppningsvis förändring mot det positiva synas vid terminens slut. Jag menar, till och med Beyoncé har ett alter ego (Sasha Fierce) så om det är det som krävs för att bli en liten Queen B så är det väl självklart att jag kör på det. "Beyoncé wasn't built in a day", som det stod på Louise tröja förra veckan, så det gäller att kämpa för att komma någonvart - oavsett vad det gäller!

2 kommentarer:

 1. Aaah hoppas den kursen finns kvar nästa termin, vill sååå gärna gå! Missade en plats på den :(

  :D :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Bunny,
   Eftersom det var stor efterfrågan på kursen så kommer den med stor sannolikhet att återkomma till våren! :)

   Radera